Adsense

Den tid hvor det kunne lade sig gøre at blive rig på AdSense reklamer er længst forbi. Der er så mange om at dele AdSense pengene at det kun er småpenge der bliver til hver enkelt. Google er nok de eneste der tjener noget der kan mærkes.

Men… Hvis du har en blog der er godt besøgt og hvis et par annoncer ikke vil virke ødelæggende på indholdet, kan du tjene en lille smule. Hvis du har 2-3000 besøgende om dagen kan du sandsynligvis lave et pænt tilskud til din økonomi, men der er ikke mange der har det antal besøgende uden at skulle betale for reklamer. Og så går fidusen tabt. Besøgene er nødt til at være temmelig tæt på gratis og det kræver også godt indhold på din side, attraktive produkter, SEO, masser af omtale i andre medier så som TV, radio, aviser, blade, YouTube, FaceBook, LinkedIn osv…

Der vil ligge en del arbejde i at få annoncerne lagt et sted på siden så folk faktisk ser dem og klikker på dem og man skal også tage stilling til om det skal være billede eller tekst annoncer of hvor store de skal være.

Her under og til højre er der to eksempler på AdWords annoncer.