Fortrolighedspolitik

 

www.BilligBlog.dk tilbyder Hjemmeside design og søgemaskineoptimering, download af manualer samt mulighed for via bloggen at stille spørgsmål. Brugernes anvendelse af informationer fundet på www.BilligBlog.dk er på eget ansvar

Indsamling af data.

Hvis du poster i bloggen bliver din IP adresse registreret og hvis du indtaster din mail adresse, navn og en besked, bliver disse informationer gemt. E-mail adresser vises ikke offentligt og ingen information vil nogensinde blive givet videre til tredjemand undtaget hvis der foreligger en ransagningskendelse.  

Sikkerhedspolitik.

Vi går meget op i sikkerhed og alle downloads er checket for virus. Faktisk ligger de i et format (PDF, TXT eller JPG) der ikke er udsat for virusangreb.  

Cookies.

Vi bruger Cookies. Og hvad er så det? Der findes nogle forskellige slags:  

Session coockies.

Er hjemmesidens "hukommelse". Disse bruges på sitet til at huske dig fra side til side på. F. eks. huskes data der ligger i en indkøbskurv så den ikke bliver tømt når du browser rundt efter flere varer. Det er også en god ide at anvende coockies hvis du skal logge ind på en hjemmeside. Så slipper du for at logge ind på hver eneste side!  

Tracking coockies.

Disse bruges til at styre de reklamer du udsættes for. Der er ikke reklamer på www.Make-It-Count.dk.  

Statistics coockies.

Gemmer information om din computers IP adresse, browser type og version, besøgstid og de sider du har været på. Disse bruges ofte til at forbedre en hjemmeside da de giver oplysninger om brugernes Internetvaner.  

Sletning af Coockies.

Coockies der lægges på din computer af denne hjemmeside (og alle andre) kan slettes fra browseren eller ved hjælp fra de fleste Anti Virus programmer. Hvis du sletter dem sletter du også indstillinger der ellers ville gøre det lettere for dig at navigere på de hjemmesider du plejer at færdes på.

Links.

Vi kan ikke garantere validiteten af links på www.Make-It-Count.dk ligesom indholdet af de sider der linkes til ligger uden for vort ansvarsområde. Vi holder imidlertid skarpt øje med at vore links fungerer.  

Lov og ret.

Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr: https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=139279 EU Direktivet om beskyttelse af private informationer: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2002:201:0037:0047:EN:PDF    

Ændringsmeddelelser.

Ændringer i vores fortrolighedspolitik bliver offentliggjort på denne side så det altid er muligt for vores brugere at holde sig orienteret om hvorledes evt. afgivne oplysninger bliver brugt af os.