Stress

Jeg har altid HADET det! Vildt og inderligt. I starten var det bare irriterende at læse. I dag springer jeg simpelthen over det! I kender det helt sikkert. Fra når i læser jobannoncer. Specielt i IT branchen. De er fulde af disse floskler:

  • Du skal være dynamisk og kunne have mange bolde i luften (Alle fornuftige mennesker ved at multitasking slår dig hurtigere ihjel)
  • Vi er en virksomhed i eksplosiv vækst (Ja eksploder i bare – det bliver uden mig!)
  • Du er fremme i skoene (så langt fremme at du gerne træder andre over tæerne)
  • Du skal have et højt energi niveau (vi er nemlig en vampyr virksomhed der suger al energi ud af dig)
  • Spændende karrieremuligheder (Hvis du i øvrigt gør det vi forventer af dig)
  • Det går stærkt i vores virksomhed, derfor er vi på jagt efter en sælger. (Så vi kan få endnu mere travlt…)
  • Du får stort ansvar… (Det betyder: Du kan forvente masser af overarbejde!)
  • Du har et stort drive og motiveres af at indgå i et travlt og ambitiøst team… (Hvis det var det jeg blev motiveret af havde jeg et fattigt liv…)
  • …med lyst til at yde en indsats på en stor, travl afdeling i en spændende udvikling…

Og Gazellevirksomhed… Ja tak! Hurtigt op – Hurtigt ned! Ikke så sært at der dagligt i Danmark er sygemeldt 35.000 danskere pga. stress ifgl. Stressforeningen

Nu har jeg ikke specielt travlt med at komme der hen hvor vi allesammen havner alligevel – en etværelses med blomster på taget, så måske er det derfor at jeg ikke befinder mig godt i stressede miljøer.

Jeg sidder hjemme i min specialindrettede stue hvor jeg har mulighed for at lave nøjagtig det jeg vil! Mit ‘skrivebord’ er et panoramavindue bestående af 4 stk. 20″ skærme drevet af en 4 cylindret boxermotor med 3500 hestekræfter. Jeg har en ide om at jo hurtigere og jo mere computeren arbejder, jo mere kan jeg slappe af. Derfor har jeg også flere computere.

Lige ved siden af mig står en ældre 24 kanals mixerpult og en af computerne er udstyret med et tilsvarende 24 kanals lydkort. Så når kreativiteten angriber mig er jeg klar!

Og ved i hvad folkens…? Jeg får lavet mere når jeg ikke er stresset. Og det jeg laver er af højere kvalitet. Og så har jeg det bare bedre!

desktop 300x121 1

Nyd denne video og slap så lidt af!