seo - søgemaskine optimeringHvis Google mener at din side giver brugerne en god oplevelse, dvs. brugerene nemt finder det de søger, kommer du til at ligge tidligere i søgeresultaterne på Google end hvis du ikke har noget relevant indhold i forhold til de ord brugerene har brugt i søgningen.SEO er vigtig! Der er ikke meget formål i at lave en hjemmeside der drukner i mængden. Derfor skal vi finde det der helt unikt for for dig, dit produkt og din ydelse og præsentere det, så det skiller sig ud fra mængden!Søgemaskineoptimering (SEO) er meget mere end at fylde de rigtige søgeord på hjemmesiden. Det får du selvfølgelig med når vi skal lave din hjemmeside. Vi undersøger hvilke søgeord der er bedst til din hjemmeside.Du vil få en omfattende statistik indbygget i din hjemmeside, så du til enhver tid kan se hvor mange der besøger dig og hvorfra de kommer.Det der ikke er med i grundpakken, men som kan fås for en slik:

Hastigheden hvormed din side bliver vist for brugeren er afgørende for hvor god besøgsoplevelsen på din hjemmeside er. Den side du får som standard er altid grundlæggende optimeret.  Men der kan gøres rigtig mange ting for at optimere yderligere. Derfor kan vi superoptimere din hjemmeside så den typisk kun skal bruge ca. et halvt sekund på at stå klar. Målet er at komme så tæt  på et halvt sekund for forsiden og ikke over et sekund.

 billigblog

Indkommende links til din hjemmeside bygges op stille og roligt. Ikke for hurtigt. Søgemaskinerne (Google, Yahoo, Bing, Yandex osv.) tæller op hvor mange der peger på din hjemmeside. Hvis der er mange indkommende links får du en bedre placering når dine søgeord bliver brugt.Sociale netværk (Facebook, Twitter, Pinterest osv.) har stor betydning for din hjemmeside. Hvis du er repræsenteret på de af dem der er relevante for dig og din forretning bliver du nemmere at finde på nettet.Læs mere her: Super SEO